Buitenschoolse opvang

Op de buitenschoolseopvang van "de Vlinderboom" wordt gewerkt vanuit de antroposofische pedagogiek. Het uitgangspunt hierbij is het bieden van een huiselijke omgeving; een vertrouwd prettig en veilig tweede "thuis". De Vlinderboom is een plek waar kinderen kunnen spelen, onderzoeken, ontdekken en ontwikkelen. Wij bieden verschillende opvangmogelijkheden:

*OVerblijfopvang aan kleuters en kinderen van klas 1 en 2 tussen 13.00 en 15.00u

*Lange middagopvang van 13.00 - 18.00u

*Korte middagopvang van 14.50 - 18.00u

Er is plaats voor 20 kinderen per dag en twee pedagogisch medewerkers zullen de groep begeleiden. De kinderen worden van hun klas opgehaald en gaan in het Vlinderboomlokaal lekker brood eten. De Vlinderboom biedt volop ruimte om lekker vrij te spelen, te ontspannen met een verhaal op de bank of buiten te spelen.

de Vlinderboom op school

www.devlinderboom-opschool.nl