Samen dansen is
goed voor je hoofd, je
hart en je handen.

Open dag

Op zaterdag 3 februari 2018 organiseren wij onze open dag voor het schooljaar 2017-2018. U kunt dan samen met uw kind uitgebreid kennismaken met de school, de leerkrachten en de leerlingen. Wij zijn open van 10:00 tot 13:00u. Er zullen waarschijnlijk ook ouders aanwezig zijn die u hun eigen ervaringen kunnen vertellen.

Uiteraard heeft u de gelegenheid om met de directeur Herman van Tongeren te praten. U kunt een kijkje nemen in de klassen en u kunt zich laten informeren over wat het vrijeschool onderwijs (nu) precies inhoudt. Ter afsluiting geven wij u een beknopt informatiepakket mee zodat u het thuis nog eens rustig kunt doornemen.

Bent u niet in de gelegenheid om de Open dag te bezoeken, dan kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken met Herman van Tongeren. Neem daarvoor contact op met onze administratie 023 54 03 395, Ilse Harkema, of mail naar herman@rsschool.nl.

Open dag