De natuur leer je
beter kennen als je
er middenin zit.

Medezeggenschapsraad

De Medezeggenschapsraad, kortweg MR, vertegenwoordigt de ouders en de leerkrachten van de school. De MR vergadert gemiddeld eens in de zes weken en denkt mee over alles dat de school aangaat. Bij deze vergaderingen is de schoolleiding aanwezig.

Voor een vergadering van de MR is iedereen van harte welkom. Aanmelden en het indienen van agendapunten kan via het e-mailadres, mr@rsschool.nl of rechtstreeks bij de voorzitter.

De Medezeggenschapsraad (MR) wordt gevormd door drie ouders en drie leerkrachten. De personeelsgeleding bestaat uit:  Dulcibelle Nauta, Meeta Hiep en Kees van der Zwet.  De oudergeleding bestaat uit: Jorrit van der Heide, Emese Baráth en Barbara Motel. Voorzitter is Jorrit van der Heide

Medezeggenschapsraad