Open dag

Op zaterdag 3 februari 2018 organiseren wij onze Open dag. U kunt dan samen met uw kind uitgebreid kennismaken met de school, de leerkrachten en de leerlingen. Er zullen waarschijnlijk ook ouders aanwezig zijn die u hun eigen ervaringen kunnen vertellen. u bent van harte welkom tussen 10:00 en 13:00u op de Engelandlaan 2 te Haarlem en op onze dependance aan het Spijkerboorpad 4 te Haarlem.

Uiteraard heeft u de gelegenheid om met de directeur Herman van Tongeren te praten. U kunt een kijkje nemen in de klassen en u kunt zich laten informeren over wat het vrijeschool onderwijs (nu) precies inhoudt.

Bent u niet in de gelegenheid om de Open dag te bezoeken, dan kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken met Herman van Tongeren. Neem daarvoor contact op met onze administratie 023 54 03 395, Ilse Harkema of mail naar info@rsschool.nl.

Open dag